Odamız ile Yenişehir Halk Eğitim Merkezi ile birlikte üyelerimize yönelik yeni bir kurs düzenliyoruz. Sosyal Yardımlaşma Binasında verilecek Teknik Resim Kursu’nun başlama tarihi 26 Eylül Perşembe günü saat 19:00 olarak güncellenmiştir.
17 hafta sürecek olan kurs, her hafta perşembe günü saat 19:00 da başlayacaktır.
Kursa, Yenişehir Halk Eğitim Merkezi’nde ya da e-devlet üzerinden kayıt yaptırabiliyor.
Teknik resim nedir?
Teknik resim, mühendislik ve tasarım alanlarında kullanılan bir iletişim aracıdır. Genellikle endüstriyel tasarım, mühendislik, mimarlık ve inşaat gibi disiplinlerde, bir tasarımın veya bir ürünün ayrıntılı ve ölçekli bir şekilde gösterilmesi amacıyla kullanılır. Teknik resimler, bir nesnenin veya sistemin boyutları, özellikleri, malzemeleri ve montaj detayları gibi bilgileri içerebilir.