Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası

Resim 092
18Nis 2017
Nis 18, 2017

YTSO Başkanı Orhan TORUN 16 Nisan Referandum Sonuçlarını Değerlendirdi.

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun referandum sonrasını değerlendirerek, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; “Milletimiz sandıklara giderek iradelerini ortaya koydu ve tercihini yaptı. Dolayısıyla, yenen veya yenilen, kazanan veya kaybeden yok. Artık kısır tartışmaları bırakıp,  geleceğe odaklanma zamanıdır. İş dünyası olarak her zaman olduğu gibi üretmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte Devletteki çarkların hızlanmasını ve bunun özel sektöre olumlu yansımasını bekliyoruz. Ortaya çıkan sonucun milletimizin birlik ve beraberliği esas alınarak tüm sorumlular tarafından doğru bir şekilde analiz edilip değerlendirileceğine inanıyoruz. Kabul edilen yeni Anayasa ile birlikte güçlü bir Devlet, güçlü bir yönetim oluşacağı, bürokratik engellerin kalkacağı, karar alma mekanizmasının hızlı bir şekilde gerçekleşeceği ve uygulamada yaşanan sorunların azalacağı kanaatindeyiz.

Ekonomi, en önemli gündem maddelerimizden biri olmaya devam edecek. Bugünden sonra, işlerimize daha fazla odaklanacağız. İş dünyası olarak dileğimiz, millet iradesinin ifade edildiği referandum sonucunun olgunlukla kabul edilmesi ve ülkemiz için hayırlı olmasıdır.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.